Appartement Le Dôme des Rousses - 5-7 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
7
Chalet.nl logo

Op een hoogte van 1250 meter in het vriendelijke Vaujany vind je de appartementen Le Dôme des Rousses. Deze ongeveer 30 appartementen zijn verdeeld over vier verdiepingen en zijn grotendeels per lift te bereiken (deze gaat tot de derde verdieping). De appartementen Le Dôme des Rousses liggen in het hart van de het dorp, dicht in de buurt van winkels en restaurants.
De résidence ligt op ca. 350 meter van de cabineliften. Via een overdekte roltrap, die beneden in het dorp bij het vertrekpunt van de cabineliften uitkomt, kun je deze gemakkelijk bereiken. De cabinelift Vaujany-Alpette brengt je direct het skigebied in. Aan het einde van de dag kun je ook weer met een cabinelift terug naar Vaujany, aangezien er geen piste eindigt in het dorp. In Vaujany vind je ook o.a. een schaatsbaan, rodelbaan, skischolen en kinderopvang. Op ongeveer 100 meter van de résidence bevindt zich een wasserette.
Onder de résidence bevindt zich een gratis openbare parkeergarage (niet-bewaakt), waarbij je met een lift directe toegang hebt tot de résidence. Tevens zijn er gratis onoverdekte parkeerplaatsen in de omgeving van de résidence. Per appartement is één overdekte parkeerplaats inbegrepen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement le dôme des rousses - 5-7 personen

De ligging van "appartement le dôme des rousses - 5-7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.