Chalet Saskia met sauna en buiten-whirlpool - 20-26 personen


 
Deel deze accommodatie via:
26
Chalet.nl logo

Chalet Saskia is een vrijstaand chalet met een pittoreske ligging in Vaujany. Het chalet is zeer sfeervol ingericht en heeft onder andere een sauna en heerlijke buiten-whirlpool.
De ligging is schitterend met uitzicht rondom op de bergen. De afstand van het chalet naar de cabinelift is ongeveer 180 meter, ca. 3 minuten lopen. Met deze lift sta je in ongeveer 8 minuten op 2800 meter hoogte, midden in het skigebied Alpe d'Huez - Le Grand Domaine! Aan het einde van je skidag kun je met de cabinelift ook weer terug naar Vaujany, aangezien er geen dalafdaling is naar het dorp.
Vaujany is een charmant boerendorpje met verschillende voorzieningen. In het centrum, gelegen op ca. 800 meter, zijn verschillende restaurants en bars en discotheek. Verder vind je in Vaujany een ijsbaan, een bioscoop, sportcentrum en een bowlingbaan.

Boekingsinformatie

Ligging chalet saskia met sauna en buiten-whirlpool - 20-26 personen

De ligging van "chalet saskia met sauna en buiten-whirlpool - 20-26 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.