Chalet Le P'tit Vaujany - 7 personen


 
Deel deze accommodatie via:
7
Chalet.nl logo

Het vrijstaande chalet Le P'tit Vaujany bevindt zich aan de rand van het wintersportdorp Vaujany. De afstand van het chalet naar de cabinelift is ongeveer 450 meter. Met deze lift sta je in ongeveer 8 minuten op 2800 meter hoogte, midden in het skigebied Alpe d'Huez - Le Grand Domaine! Aan het einde van je skidag kun je met de cabinelift ook weer terug naar Vaujany, aangezien er geen dalafdaling is naar het dorp. De skibus naar de cabinelift vertrekt op slechts 50 meter afstand van het chalet.
In Vaujany vind je alle benodigde voorzieningen voor je wintersportvakantie! Zo zijn er o.a. een skischool, kinderopvang, supermarkt, bakker en diverse restaurants en barretjes te vinden. Ook is er een sportcentrum met een zwembad, schaatsbaan, fitnesszaal, bowling en wellnessfaciliteiten.
Dit charmante chalet is onlangs gerenoveerd en is o.a. voorzien van Wi-Fi en een skiberging. Er zijn drie parkeerplaatsen bij het chalet. Op ca. 450 meter afstand bevindt zich een gratis, openbare parkeergarage.

Boekingsinformatie

Ligging chalet le p'tit vaujany - 7 personen

De ligging van "chalet le p'tit vaujany - 7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.