Chalet-appartement Lucette zondag t/m zondag - 11 personen


 
Deel deze accommodatie via:
11
Chalet.nl logo

Chalet-appartement Lucette bevindt zich in het rustige plaatsje La Villette, dat boven het wintersportdorp Vaujany gelegen is. Op ongeveer 500 meter loopafstand vind je twee skiliften, de Vaujany-Villette cabinelift (naar Vaujany) en de Villette-Montfrais cabinelift. De blauwe piste bevindt zich op ca. 350 meter afstand. La Villette maakt onderdeel uit van het grote skigebied Alpe d'Huez-Le Grand Domaine, waar zo'n 250 km aan gevarieerde pistes te vinden is! Via een blauwe piste ski je gemakkelijk weer terug naar La Villette. Vanaf het chalet rijdt er een gratis shuttlebusje naar de skilift en terug.
In appartement Lucette is het fijn thuiskomen na een actieve dag in de sneeuw! Het appartement is comfortabel ingericht en ademt een huiselijke sfeer. De ruime woonkamer is voorzien van een open haard en op de zuidelijk gelegen balkons kun je genieten van het winterzonnetje. Verder heeft het appartement een Wi-Fi internetverbinding en alle slaapkamers in het appartement hebben een eigen badkamer! Privé-parkeerplaatsen vind je direct bij het chalet, evenals een skiberging met skischoenendroger voor gezamenlijk gebruik.
In het dorp Vaujany, gelegen op ca. 1 km afstand, zijn allerlei voorzieningen te vinden. Zo beschikt het dorp over diverse restaurants en bars, sportwinkels, een supermarkt, skischool en kinderopvang, maar ook een overdekt zwembad en schaatsbaan zijn te vinden in het dorp.
De chalet-appartementen Lucette en Dibona bevinden zich in hetzelfde chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement lucette zondag t/m zondag - 11 personen

De ligging van "chalet-appartement lucette zondag t/m zondag - 11 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.