Chalet-appartement Dibona zondag t/m zondag - 6 personen

7

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Dibona is een chalet-appartement voor maximaal 6 personen, gelegen in het rustige en charmante dorpje La Villette, vlakbij Vaujany. Op ca. 350 meter afstand vind je een blauwe piste en op ongeveer 500 meter afstand bevinden zich twee skiliften. Met de Villette-Montfrais cabinelift ga je direct het skigebied in. De Vaujany-Villette cabinelift brengt je naar Vaujany, waar je vervolgens met de Vaujany-Alpette cabinelift verder het skigebied in wordt gebracht naar 2800 meter hoogte. Het skigebied Alpe d'Huez-Le Grand Domaine beschikt in totaal over 250 km piste en biedt mogelijkheden voor wintersporters van alle niveaus! Vanaf het chalet rijdt er een gratis shuttlebusje naar de skilift en terug.
Dit appartement is comfortabel ingericht in huiselijke stijl. In de sfeervolle woonkamer kun je na een dag op de ski's heerlijk opwarmen bij de houtkachel! Verder heeft het appartement o.a. een Wi-Fi internetverbinding en een zonnig terras. Er is privé-parkeergelegenheid direct bij het chalet en er zijn een skiberging met skischoenendroger en wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Ter plaatse kun je broodjesservice regelen.
Het dorp Vaujany bevindt zich ongeveer 1 km van appartement Dibona vandaan en beschikt over diverse voorzieningen. Zo kun je er o.a. terecht voor een supermarkt, skischool, kinderopvang, sportwinkels, restaurants en bars. Ook vind je in het dorp een schaatsbaan, overdekt zwembad en wellnessfaciliteiten.
De chalet-appartementen Dibona en Lucette bevinden zich in hetzelfde chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement dibona zondag t/m zondag - 6 personen

De ligging van "chalet-appartement dibona zondag t/m zondag - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.