Chalet Rostaing zondag t/m zondag - 17 personen

2.7 / 3 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
17
Chalet.nl logo

In het charmante plaatsje La Villette, onderdeel van het grote skigebied van Alpe d'Huez, ligt het 17-persoons chalet Rostaing. Het chalet heeft een rustige ligging, ongeveer 1 km van het wintersportdorp Vaujany vandaan. Op ca. 500 meter afstand van het chalet bevinden zich twee skiliften. Met de Villette-Montfrais cabinelift ga je direct het skigebied van Alpe d'Huez in. Je kunt ook met de Vaujany-Villette cabinelift naar Vaujany, waar de Vaujany-Alpette cabinelift je vervolgens direct naar de Dôme des Petites Rousses brengt, op 2800 meter hoogte. Aan het einde van je skidag kun je weer terug skiën naar La Villette. De blauwe piste ligt op ca. 350 meter afstand van het chalet. Vanaf het chalet rijdt er een gratis shuttlebusje naar de skilift en terug.
Chalet Rostaing is van oorsprong een oude boerderij, die zorgvuldig is gerestaureerd en waarbij karakteristieke elementen bewaard zijn gebleven. De natuurstenen muren en het vele hout zorgen voor een sfeervolle en warme uitstraling. Het chalet heeft een gezellige woonruimte met meerdere zithoeken en een houtkachel en er is een aparte eetruimte met open haard. Het chalet is voorzien van meerdere balkons en ook Wi-Fi is aanwezig. Direct bij het chalet is privé-parkeergelegenheid, evenals een skiberging met skischoenendroger en een wasmachine en droger, allen voor gezamenlijk gebruik.
In La Villette zijn verder geen voorzieningen te vinden. Voor o.a. een supermarkt, restaurants, sportwinkels en de skischool kun je terecht in Vaujany.

Boekingsinformatie

Ligging chalet rostaing zondag t/m zondag - 17 personen

De ligging van "chalet rostaing zondag t/m zondag - 17 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.