Chalet-appartement Les Balcons d'Auréa - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Résidence Les Balcons d’Auréa is een nieuwgebouwde résidence (geopend in december 2015), gelegen in het knusse en familievriendelijke Auris-en-Oisans. De résidence bestaat uit 98 modern ingerichte appartementen, verdeeld over 5 verdiepingen (met lift), met allen een balkon of terras. De résidence is gunstig gelegen op ca. 50 meter van de piste en 100 meter van de skilift. Deze skilift verbindt Auris met het grote skigebied van Alpe d'Huez.
Het centrum van Auris-en-Oisans is klein, maar je vindt er alles wat je nodig hebt, zoals verschillende winkels, restaurants en bars. Tevens is er een bioscoop te vinden in het dorp en bij de skilift vind je een skischool. Het voordeel van dit kleine dorp is dat alles zich op loopafstand bevindt.
Na een actieve dag in de sneeuw kun je in résidence Les Balcons d'Auréa gratis gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad. Je kunt ook ontspannen in de wellnessruimte met sauna en stoombad (tegen betaling). De résidence is verder voorzien van een fitnessruimte, skiberging, wasserette en parkeergarage. Tegen betaling is er Wi-Fi mogelijk in de appartementen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement les balcons d'auréa - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement les balcons d'auréa - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.