Chalet Nuance de Blanc met privé-sauna en buiten-whirlpool - 10-12 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

In het hart van het dorp Huez, op ca. 5 km van het bekende Alpe d’Huez liggen de aangrenzende chalets Nuances. Deze nieuwe, luxueuze chalets hebben een moderne inrichting met veel gebruik van natuurlijke materialen waardoor ze een warme uitstraling hebben. De drie chalets zijn van alle gemakken voorzien en beschikken allemaal over een riant terras met buiten-whirlpool waar je heerlijk kunt bijkomen na een dag op de piste. Vanuit je whirlpool heb je een prachtig uitzicht over de omliggende besneeuwde bergtoppen en als je geluk hebt kun je hier aan het einde van de dag genieten van de laatste winterse zonnestralen.
De drie aangrenzende chalets zijn gunstig gelegen. De blauwe piste en de skilift ‘Televillage’ liggen al op 280 meter afstand. Met deze lift heb je direct toegang tot het veelzijdige skigebied van Alpe d’Huez welke zo’n 250 km aan pistes telt. Het skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine Ski heeft zo’n 300 zonnige dagen per jaar en wordt hierdoor ook wel het eiland in de zon genoemd. De reden dat het vaak zonnig is omdat veel pistes op het zuiden liggen.
In het dorpje Huez vind je diverse faciliteiten zoals winkels, restaurants en enkele gezellige bars. Ben je op zoek naar wat meer levendigheid? Dan kun je het beste naar het naastgelegen en populaire Alpe d’Huez welke op zo'n 10 minuten rijden ligt. Verder beschikken de chalets allemaal over privé-parkeerplaatsen en een skikluis met skischoendroger.

Boekingsinformatie

Ligging chalet nuance de blanc met privé-sauna en buiten-whirlpool - 10-12 personen

De ligging van "chalet nuance de blanc met privé-sauna en buiten-whirlpool - 10-12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.