Chalet-appartement de Louis met buiten-whirlpool - 10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Chalet-appartement de Louis ligt in het dorpje Huez, op 5 km van het bekende Alpe d’Huez. Je hebt gemakkelijk toegang tot het skigebied van Alpe d’Huez want op ca. 130 meter ligt de dichtstbijzijnde skilift en blauwe piste. Het veelzijdige skigebied heeft vele mogelijkheden voor elke wintersporter en telt zo’n 250 km aan pistes.
In het dorpje Huez vind je diverse faciliteiten zoals winkels, restaurants en enkele gezellige bars. Ben je op zoek naar wat meer levendigheid? Dan kun je het beste naar het naastgelegen en populaire Alpe d’Huez welke op zo'n 10 minuten rijden ligt. De dichtstbijzijnde skibushalte ligt al op 200 meter.
Het chalet-appartement heeft een eigen entree en is van alle gemakken voorzien. Op het grote terras staat een buiten-whirlpool , waar je na een dag in de koude buitenlucht heerlijk kunt relaxen en opwarmen. Verder beschikt het chalet-appartement over een skiberging met skischoendrogers (gedeeld met chalet-appartement de Sarenne) en zijn er privé-parkeerplaatsen waar je de auto kunt neerzetten.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement de louis met buiten-whirlpool - 10 personen

De ligging van "chalet-appartement de louis met buiten-whirlpool - 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.