Chalet Alpenvue - 8-10 personen

3.8 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Centraal gelegen in het wintersportdorp Alpe d'Huez, met schitterend uitzicht op de pistes en de omliggende bergen, bevindt zich het in 2014 gerenoveerde chalet Alpenvue. Op slechts 150 meter afstand van het chalet vind je de dichtstbijzijnde skilift "Télécentre" die je toegang geeft tot het sneeuwzekere en veelzijdige Alpe d'Huez skigebied. De skipiste is gelegen op ca. 200 meter afstand van het chalet en de skibus vertrekt op slechts 40 meter afstand.
Alpe d'Huez is één van de bekendste skidorpen van Frankrijk en kent door de gunstige ligging veel zonuren. In het dorp vind je allerlei voorzieningen, waaronder tal van restaurants, supermarkten, allerlei winkeltjes, schaatsbanen en drie skischolen. Ook vind je in Alpe d'Huez diverse barretjes en een aantal discotheken voor een gezellige après-ski. De dichtstbijzijnde winkels liggen op ca. 200 meter afstand van chalet Alpenvue.
Chalet Alpenvue is een traditioneel chalet met een gezellige inrichting. Het chalet beschikt o.a. over een wasmachine, Wi-Fi internetverbinding, skiberging en balkon. Verder zijn er twee parkeerplaatsen aanwezig bij het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet alpenvue - 8-10 personen

De ligging van "chalet alpenvue - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.