Chalet-appartement CGH Le Cristal de l'Alpe - 2-4 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

CGH résidence Le Cristal de l'Alpe (open sinds eind 2011) is een 4-sterren résidence, midden in het centrum van Alpe d'Huez. De (groene) piste ligt op ca. 150 meter van de résidence. Winkels, restaurants en skiverhuur zijn in de directe omgeving te vinden.
Résidence Le Cristal de l'Alpe beschikt over een compleet wellnesscentrum met zwembad met apart kinderbad, whirlpools, sauna's, Turkse stoombaden en fitnessruimte (gratis te gebruiken). Tegen betaling kun je er allerlei behandelingen ondergaan zoals massages, en speciale gezichts- en lichaamsbehandelingen.
Tevens is in alle appartementen Wi-Fi internet beschikbaar (één code per appartement) en er is een parkeergarage (tegen betaling, maximale hoogte 1.90 meter). Broodjesservice is via de receptie te regelen en elk appartement heeft zijn eigen skiberging met skischoenendroger.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cgh le cristal de l'alpe - 2-4 personen

De ligging van "chalet-appartement cgh le cristal de l'alpe - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.