Chalet de L'Altiport Type DIB o.a. Isis - 15 personen

3.8 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
15
Chalet.nl logo

Het park 'Chalets de l'Altiport' bestaat uit recent gebouwde chalets die direct aan de piste zijn gelegen. De kleinere types zijn veelal twee-onder-een-kap en de grotere types zijn vrijstaand. Deze luxe chalets zijn ruimtelijk en mooi gedecoreerd met veel hout en allen voorzien van eigen terras en balkon. Op ongeveer 500 meter afstand van het Bergers winkelcentrum, via de piste is dit nog iets korter. In dit winkelcentrum zijn onder andere diverse restaurants, een supermarkt, barretjes met terras, skiverhuur en de skischool (ESF) te vinden.
De chalets de l'Altiport liggen iets boven het dorp, de groene piste die naar het dorp toegaat (Altiport), loopt door het parkje heen en is ook goed te doen voor de beginners. Zo zijn de liften en de skischool ook voor hen gemakkelijk en snel bereikbaar! De gratis skibus stopt aan het begin van het park.

Boekingsinformatie

Ligging chalet de l'altiport type dib o.a. isis - 15 personen

De ligging van "chalet de l'altiport type dib o.a. isis - 15 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.