Chalet-appartement de Sarenne met buiten-whirlpool - 12 personen


 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Chalet-appartement de Sarenne is gelegen in Huez, vlak onder (ca. 5 km) het bekende Alpe d'Huez. Vanaf het chalet-appartement stap je snel op de piste en kom je in het Alpe d'Huez - Le Grand Domaine skigebied. Op zo'n 130 meter afstand bevindt zich de blauwe piste en de Télévillage lift, waarmee je aansluiting hebt op de skiliften van Alpe d'Huez.
In het dorpje Huez vind je een aantal winkels, restaurants en een paar bars. Meer faciliteiten vind je in Alpe d'Huez en bevindt zich op zo'n 10 minuten rijden vanaf het chalet-appartement Sarenne. De dichtstbijzijnde skibushalte ligt al op zo'n 200 meter.
Chalet-appartement de Sarenne beschikt over een heerlijke buiten-whirlpool, waar je na een dag in de frisse buitenlucht kunt relaxen en opwarmen. Verder is er een Wi-Fi internetverbinding, skiberging (gedeeld met chalet-appartement de Louis) en is er één parkeerplaats aanwezig.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement de sarenne met buiten-whirlpool - 12 personen

De ligging van "chalet-appartement de sarenne met buiten-whirlpool - 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.