Chalet-appartement Daria-I Nor - 4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Résidence Daria-I Nor is een nieuwe résidence (geopend in december 2018) met een zeer centrale ligging in de wijk Eclose in Alpe d'Huez. De piste en de cabinelift Alpe Express vind je op slechts 100 meter en hiermee heb je direct toegang tot het veelzijdige skigebied. Het centrum met diverse (sport)winkels, restaurants en bars vind je op ongeveer 1 km afstand, maar op ca. 200 meter vind je een supermarkt en enkele winkels.
Daria-I Nor bestaat uit 48 appartementen, geschikt voor 2 tot 10 personen. De résidence beschikt over een wellnessruimte met o.a. een binnenzwembad, sauna en hammam en een fitness ruimte, waar je gratis gebruik van mag maken. Tegen betaling kun je bovendien gebruik maken van de spa van het naastgelegen hotel met o.a. zwembad, sauna, whirlpool , speciale douches en massagebehandelingen.
Verder zijn er twee restaurants, een gratis Wi-Fi internetverbinding, gratis shuttle service (op aanvraag, via de receptie te regelen), broodjesservice (tegen betaling) en wasservice (tegen betaling). Elk appartement heeft een eigen skiberging met skischoendroger en parkeren kan in de parkeergarage (tegen betaling, maximale hoogte 2.05 meter).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement daria-i nor - 4 personen

De ligging van "chalet-appartement daria-i nor - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.