Chalet Grosso

8

Het vakantiepark Stelleplas ligt in het Nationaal Landschap de Zak van Zuid-Beveland, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Dijken en dijkjes, stellen (vliedbergen), kreken en welen getuigen van de eeuwenlange verovering van land op de zee. Het getij met droogvallende slikplaten, pittoreske getijdenhaventjes, de zeelucht, de zeewind en de krijsende meeuwen: dat alles kunt u ervaren aan de oevers van de Ooster- en Westerschelde.

Chalet Grosso ligt dichtbij de speeltuin op vakantiepark Stelleplas en heeft een afgesloten tuin. U vindt er ook een restaurant, fiets- en skelterverhuur, speelvoorzieningen, een animatieteam in de schoolvakanties, een viswater en een gemeentelijk openluchtzwembad.

Als je in de provincie Zeeland verblijft, ben je altijd dicht bij water. Het verwarmde openluchtzwembad (tegen betaling) ligt op 1 minuut loopafstand van het vakantiepark, en de visvijver Stelleplas op 2 minuten. Met 10 minuten autorijden ben je aan het (het strand van) het Veerse Meer, de Ooster- of Westerschelde, en 10 minuten autorijden brengt je naar de Noordzee bij Vlissingen.

Ook in het winterseizoen is dit plekje geliefd. Je kunt er heerlijk uitwaaien aan de kust of mooie stadjes bezoeken. Ook de Belgische steden Brugge, Antwerpen en Gent zijn een prima bestemming voor een dagje uit.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Bungalow.Net logo
Laatste bungalow.net nieuws
Vakantiehuizen voor de wintersport

Bekijk het actuele wintersportaanbod van Bungalow.net

Meer informatie

Ligging chalet grosso

De ligging van "chalet grosso" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.