Chalet 4 p.

4

Dit vakantiepark, dat grenst aan het Valtherbos, ligt midden in de prachtige natuur van de Drentse Hondsrug, op 5 kilometer van Emmen. Het park is een mix van camping en verhuuraccommodaties. Gezinnen hebben geen tijd om zich te vervelen op dit vakantiepark. Naast het nieuwe overdekte zwembad met afschuifbare overkapping, de glijbaan, een spetterbad voor de allerkleinsten, de speeltuinen, de speelvijver met zandstrand, de kabelbaan, het voetbalveld, de midgetgolfbaan en alle andere (sportieve) faciliteiten op het kindvriendelijke terrein is er in de schoolvakanties ook een professioneel animatieteam aanwezig die dagelijks activiteiten voor jong en oud organiseert! Het is hier een echt vakantiepark voor het gezin! Maar er is meer, zoals een winkel, wasserette, a la carte restaurant, snackbar en receptie met volop informatie over de omgeving. Het overdekt zwembad is geopend van 19 april tot 23 september 2019.


Het chalet is mooi gelegen, vlakbij de speelvijver, op een ruime, afgescheiden plaats met volop privacy. Uiteraard is tuinmeubilair aanwezig, zodat u voor uw chalet kunt genieten van de zon of een goed boek. Barbecueën is toegestaan. Het park biedt wifi aan al haar gasten, voor prijzen zie de website www.fruithof.nl. Het chalet is geschikt voor maximaal vier personen. Bij het chalet is parkeergelegenheid voor één auto. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Bungalow.Net logo
Laatste bungalow.net nieuws
Vakantiehuizen voor de wintersport

Bekijk het actuele wintersportaanbod van Bungalow.net

Meer informatie

Ligging chalet 4 p.

De ligging van "chalet 4 p." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.