Chalet Les Flocons du Soleil - 6-8 personen

7.2 / 9 beoordelingen
8

Les Flocons du Soleil bestaat uit 60 houten twee-onder-één-kap chalets, geschikt voor maximaal 7 of 8 personen. Les Flocons du Soleil is prachtig gelegen aan de rand van La Joue du Loup. Dit is een vriendelijk en klein skistation tussen Grenoble en Gap in de zuidelijke Alpen. Het centrum met o.a. een aantal winkels en restaurantjes ligt op ongeveer 350 meter loopafstand en de skiliften en pistes van het sneeuwzekere skidomein Devoluy (ca. 100 km pistes) op ca. 500 meter loopafstand. Ook loopt de langlaufloipe onder het chaletpark langs, op ongeveer 50 meter afstand.
Les Flocons du Soleil beschikt verder over een receptie met gratis Wi-Fi, een verwarmd binnenzwembad en een sauna. Parkeren kan aan de rand van het chaletpark. In- en uitladen op wisseldagen bij het chalet is toegestaan.
Het is mogelijk om een combinatie te boeken van twee naast elkaar gelegen 6-8-persoons chalets, beschikbaarheid op aanvraag.

Boekingsinformatie
Chalet.nl logo
Laatste chalet.nl nieuws
Boek zonder risico alvast je wintersportvakantie!

Boek zonder risico alvast je wintersportvakantie!
Verlang jij ook zo naar een weekje skiën? Dan vraag je je vast af welke voorwaarden er gelden indien je reis niet door kan gaan in verband met corona. Wij leggen het je uit:
 
Als Chalet.nl de door jou geboekte reis niet kan leveren vanwege de maatregelen in verband met het Corona-virus, wordt de boeking geannuleerd volgens de ANVR voorwaarden en heb je daarmee gewoon recht op een retournering van de reissom. Je kunt bij ons dus zonder risico je wintersport vastleggen.

Meer informatie

Ligging chalet les flocons du soleil - 6-8 personen

De ligging van "chalet les flocons du soleil - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.