MMV STE FOY Etoile des Cimes (S4) 2p 4p

4

Kom en geniet van de sfeer op het familie resort in het hart van Savoie. Het ligt op een perfecte plek in het hart van het resort op Sainte Foy Tarentaise , the Residence Club**** MMV Sainte-Foy Tarentaise L'Etoile des Cimes biedt duurdere diensten en huurappartementen in de neo Savoyardhas huizen prima aansluitend met de omgeving.  Het is gebouwd volgens ecologische regelgevingen met een natuurlijke isolatie, organische verf en nieuwe energie.
U kunt wandelen vanaf het station, en ontdek de routes door het bos, u kunt eenvoudig de  bezienswaardigheid  Ranked Monal bereiken. Het dorp bestaat uit bergchalets met een goed bewaarde authentieke uitstraling vande 18e en 19e eeuw.  Dit resort biedt diverse activiteiten zoals wandelen in het nationaalpark Vanoise en de Italiaanse grens, wildwatersport in het basin van de Isere en andere familie activiteiten zoals boomklimmen.

Terug in de natuur ;
Ecologische en Eco vriendelijke natuur en omgeving omringd de residentie club MMV l'Étoile des Cimes brengt u terug in de natuur. Het gebruik van de vernieuwde energie en eco-management ondermijnt niet de kwaliteit van de dienstverlening, met grote ruimtes,in een hedendaags ontwerp en ultra moderne faciliteiten.

De kracht van de residentie-club ;
- het verwarmd binnenzwembad
- de spa
- de kinderclub
- ski verhuur
- omgeving van de pistes
- direct skiën vanaf de voordeur van de residence.
- Squash: ruimte gereserveerd voor jongeren

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Bungalow.Net logo
Laatste bungalow.net nieuws
Vakantiehuizen voor de wintersport

Bekijk het actuele wintersportaanbod van Bungalow.net

Meer informatie

Ligging mmv ste foy etoile des cimes (s4) 2p 4p

De ligging van "mmv ste foy etoile des cimes (s4) 2p 4p" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.