Chalet Les Marmottes (Crintallia) 14/16p

13

Les Menuires is een sportieve en dynamisch skiresort in het gebied Savoie in de Franse Alpen, genesteld een schitterende omgeving van de Belleville vallei, een resort voor voetgangers , is a pedestrian resort met een met zorg ontwikkelde architectuur, de chalets en de residenties zijn voorzien van traditionele facades van steen en hout. Het skiresort in de Noordelijke Alpen met de skipistes maken deel uit van het 3 Valley skigebied, het grootste skigebied van de wereld. Het is ideaal voor een skivakantie met familie of vrienden, voor gevorderden en voor beginners.  Les Menuires is een gigantisch en mooi resort met 1005 skisport in de hoofdrol en een goede reputatie op het gebied van après ski activiteiten; sportieve en ontspannen activiteiten, relaxen en fit blijven, amusement, nachtleven.  
U vindt uw vakantiehuis in het grootste skigebied van de wereld, een apart en mooi chalet voor 16 personen,  een ski- in en ski - out aan de voet van de pistes namelijk de Rocher noir pistes en de Tortole pistes. Het ligt in het rustige en vredige gebied Preyerand, op een steenworpafstand van winkels en voorzieningen, er zijn 7 slaapkamers in het chalet. Er is gratis busjes vervoer op een afstand van 30m, met toegang op de ski's tot aan het chalet, via de Bettex ski-piste.

Het chalet staat bij de ingang van het gehucht Serroz, 150m van de pistes en 300m van de manege.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Bungalow.Net logo
Laatste bungalow.net nieuws
Vakantiehuizen voor de wintersport

Bekijk het actuele wintersportaanbod van Bungalow.net

Meer informatie

Ligging chalet les marmottes (crintallia) 14/16p

De ligging van "chalet les marmottes (crintallia) 14/16p" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.