Campings in Fribourg

(4): pagina 1

Zoek en boek je camping in Fribourg. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Zeer mooi kampeerterrein, schitterend gelegen in de nabijheid van de Lac Leman en de bergen, mooi aangelegd met bomen en struiken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping mooi gelegen aan het Meer van Neuchâtel met een zandstrand en ligweide. Restaurant direct aan het strand. Veel animatiemogelijkheden tot excursies. Modern sanitair.

8 pers.

eurocampings.nl logo Aangename camping, mooi gelegen in het rustige landschap rond de Lac de Gruyère. Vele wandel- en excursiemogelijkheden. Heel het jaar geopend voor vaste staanplaatsen en verhuurfaciliteiten.

8 pers.

eurocampings.nl logo Boerderijcamping met mooi speelterrein en trekkershutten. Het meer met privèstrand is op loopafstand en te bereiken via enkele zeer steile klimladders (niet voor ouderen en kleine kinderen). Faciliteiten voor groepen. Sanitair bevindt zich in de boerderij

Aanbieders van campings
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren