Campings in East Sussex

(7): pagina 1

Zoek en boek je camping in East Sussex. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo De goed vezorgde camping is idyllisch gelegen op een open plek in het bos. Op kleine afstand van de camping is het historische plaatsje Battle en het strand van Hastings.

8 pers.

eurocampings.nl logo Hoog boven Hastings met een prachtig uitzicht over het stadje vindt men deze uitstekend uitgeruste camping. Het terrein is verdeeld in verschillende zones die door groepjes lage bomen en struiken van elkaar worden gescheiden. Een grote camping met o.a. vo

8 pers.

eurocampings.nl logo De cp ligt net buiten Northiam. Op 300m afstand loopt de Rother rivier, waarin gevist kan worden. Ernaast is een tussenstation voor de stoomtrein die loopt van Tenderden naar Bodiam Castle. Rye ligt op 10 km afstand en het strand (Camber Sands) op 15 km.

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping ligt op 1 km afstand van een groot meer (Bewl water). Er varen watertaxi's. Men kan er windsurfen of zeilen met kleine zeilboot. Zwemmen niet toegestaan. Tunbridge Wells is een mooie stad om te bezoeken (plm 12 km).

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping is gelegen in een uiterst landelijke omgeving tussen boerderijen. Het terrein is verdeeld in velden die door hagen en bomen van elkaar worden gescheiden. Battle, Hastings, Eastbourne en Dover liggen in de nabijheid.

8 pers.

eurocampings.nl logo Boerderijcamping met theehuis en boerderijmuseum, dicht bij Ashdown Forest. Ruime keuze aan wandelroutes o.a. de bekende Heaven Farm Trail (natuurroute). Op circa 28 km ligt Brighton. Tevens zijn in de buurt veel tuinen te bezoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een mooie camping grenzend aan Ashdown Forest in East Sussex. Vanuit deze camping is Londen gemakkelijk bereikbaar. Een lidmaatschap van de Camping and Caravanning Club geeft een korting. Naast de camping gratis indoorspeelhallen en overdekt zwembad met k

Aanbieders van campings
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren