Campings in Dorset

(25): pagina 1

Zoek en boek je camping in Dorset. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote familiecamping met gratis binnen- en buitenzwembad. Veel animatie. Uitzicht op de heuvels van Dorset. Op loopafstand van Charmouth aan de Jurasic Coast (fossielen zoeken).

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie schaduwrijke camping op geaccidenteerd terrein biedt een gevarieerde flora en fauna. Ruime staanplaatsen en modern sanitair. Vele wandelmogelijkheden. De ruïne is op loopafstand.

8 pers.

eurocampings.nl logo Hooggelegen camping met prachtig uitzicht op de zee en de omringende kliffen (Lyme Bay). Naaste omgeving 'National Trust Park'.

8 pers.

eurocampings.nl logo Landelijk gelegen terrassencamping met weids uitzicht op omliggende heuvels en zee.

8 pers.

eurocampings.nl logo De rustige camping is gelegen op de grens van Hampshire en Dorset naast "The New Forest". Bij de camping behoort een golfbaan, wandelbos en kleine meren waarin gevist kan worden. Niet ver van het strand en historische stadjes. De camping is allen voor kam

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooi aangelegde, rustige camping met rondom veel bomen. Opvang voor honden overdag mogelijk. Diverse mountainbike routes.

8 pers.

eurocampings.nl logo Terrassencamping op golvend terrein, in kleinere stukken verdeeld door natuurlijke bosschages. Voor kinderen een avontuurlijk gebied. uitstekend uitgangspunt voor een bezoek aan de wereldberoemde Jurrasic Coast, Dorchester en Poole. Mooi wandelgebied. Gla

8 pers.

eurocampings.nl logo Gezellige kindvriendelijke camping met mooi zwembad en andere recreatiemogelijkheden. Ligt dicht bij het mooie stadje Wimborne. Voor kinderen onder 7 jaar is 'Tiny Town' erg leuk om (veilig) te spelen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Besloten camping, omgeven door hoge struiken en bomen. Mooi vlak terrein. Uitstekend sanitair, mooi zwembad, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Dichtbij New Forest, een schitterend natuurgebied.

8 pers.

eurocampings.nl logo Echte familiecamping met veel ruimte aan de rand van de New Forest. Camping ligt op voormalig vliegveld uit de 2e wereldoorlog.

8 pers.

eurocampings.nl logo Heel grote, levendige camping met amusement en aantrekkelijk zwembad. Plaatsen met en zonder afbakening. Gratis wifi op centraal punt. Apart hondenuitlaatgebied.

8 pers.

eurocampings.nl logo Uitstekend verzorgde camping naast gezellige pub in bosrijke omgeving. Treinstation op 100m. Sanitair is keurig, maar gedateerd.

8 pers.

eurocampings.nl logo Vlakke, goed verzorde camping in landelijk gebied, beheerd door vriendelijk echtpaar. Speelterrein met houten klimtoestellen naast -voor kinderen- veilig en idyllisch aangelegd parkje met eendenvijver. Goed sanitair en 80% wifi. Uitgebreide wandel- en fie

8 pers.

eurocampings.nl logo Pittoreske camping van vriendelijk echtpaar. Bomen en struiken bieden leuke doorkijkers. Zo ook het ('s nachts verlicht) voetpad, dat drie kampeervelden met elkaar verbindt. Modern sanitair en wasserette. Wifi. Winkels en treinstation op loopafstand. Monk

8 pers.

eurocampings.nl logo Vlakke, door veel groen ruimtelijk ingedeelde, zeer grote, goed onderhouden en luxueuze camping met zwembad, te midden van een prachtig wandel- en natuurgebied (bijzondere flora, zeldzame orchideeën).

8 pers.

eurocampings.nl logo 90m boven de zee aan de steile kust gelegen camping met eigen strand. Op 10 min. loopafstand. Duurdere plaatsen met uitzicht op zee. Sta- en tourcaravans apart.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping met goede basisvoorzieningen voor rustzoekers. Naast wandelen kan hier goed worden gefietst, o.a. naar het leuke stadje Wareham met een gezellige weekmarkt. Jachthaven op loopafstand.

8 pers.

eurocampings.nl logo Terrassencamping met vlakke plaatsen en een mooi uitzicht over de heuvels van Dorset. Aan de rand van de badplaats Lyme Regis en de Jurassic Coast. Door de smalle toegangsweg alleen geschikt voor kleine caravans en campers. Gevaarlijke honden niet toegest

Aanbieders van campings
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren