Campings in Pontevedra

(19): pagina 1

Zoek en boek je camping in Pontevedra. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige kleinschalige camping aan zee gelegen. In de omgeving zijn heel wat interessante historische zaken te bezoeken, o.a. dolmens, kerkjes etc.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping gelegen aan riviermonding. Vele watersportmogelijkheden. Goed gelegen als uitgangspunt voor historische bezoeken aan de streek. Buiten de openingsperiode is de camping in de maanden maart, april, mei en oktober alleen in de weekenden open. Enkel t

8 pers.

eurocampings.nl logo Prachtig gelegen camping aan twee grote baaien, zeer goed toegankelijk voor campers. Tot vlak bij de zee alle voorzieningen bij hotelcomplex. Gemakkelijk uitgangspunt voor bezoeken aan de streek. Enkel geschikt voor kleine caravans. Plaatsen zijn miniem.

8 pers.

eurocampings.nl logo Zeer mooie, goed verzorgde, vlak aan zee gelegen camping met mooi zwembad. Meestal niet druk en alle comfort is aanwezig. Van 15/10 tot 31/3 is de camping alleen in het weekend (incl. vrijdag) open. Camping is buiten de vermelde openingsperiode het hele j

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie camping met vriendelijk onthaal. Gelegen aan een grote baai op een schiereiland. Dolmens en interessante kerkjes in de omgeving. Er is een info-stand in de receptie. Mooie en gezellige ruimte met open haard voor frissere dagen. Sanitair volledig ver

8 pers.

eurocampings.nl logo Prachtige camping gelegen aan zee. Wel druk bezocht. Ideaal voor uitstapjes in de omgeving. Zwembad met glijbanen. Kindvriendelijk.

8 pers.

eurocampings.nl logo Typisch Spaanse camping aan zee met alle voorzieningen en mooi zwembad. De camping wordt druk bezocht, vooral door Spanjaarden.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een goed verzorgde, goed te bereiken camping, ideaal voor uitstapjes in de omgeving. Grote staanplaatsen, ligging langs de zee met zwembad en goed restaurant.

8 pers.

eurocampings.nl logo Prachtige, zeer verzorgde camping aan de rivier bij de monding,met zwembad. Goed en proper sanitair. In het laag seizoen zeker voldoende grote plaatsen.Goed uitgangspunt voor bezoeken aan de streek. Slechts 45 km van Santiago. Uniek voor windsurfers.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie camping gelegen aan grote baai, Grotere plaatsen ingenomen door de vaste plaatsen. Fraaie vissersdorpjes in de omgeving.Buiten de opgegeven openingsdata, is de camping in april en september in de weekends geopend.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie verzorgde camping met terrassen. Goede bediening en keurig sanitair. Prachtig schiereiland met mooie stranden. Rustige ligging (weekends zijn drukker vooral in augustus).

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie camping aan zee. Internationale sfeer. Gemakkelijk toegankelijk, prachtig zwembad.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie camping met privé sanitair op ieder perceel,wel kleine plaatsen. Rustig gelegen aan het strand. Goed restaurant.

8 pers.

eurocampings.nl logo Zeer verzorgde, rustig en goed gelegen familiecamping op 450m van het strand en op loopafstand van de stad.

8 pers.

eurocampings.nl logo Op schiereiland gelegen camping met ruime plaatsen, rondom uitzicht op zee nabij mooi zandstrand. Mooi restaurant met prachtig terras verheven boven camping. Dichtsbijzijnde grote plaats O Grove

8 pers.

eurocampings.nl logo In mooie, bosrijke rustige omgeving gelegen camping met prachtig zwembad. Gezellig restaurant en e-bikes te huur. De camping is van 15 april tot 1 mei alleen in de weekends geopend.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping gelegen aan de monding van de Miño. Een camping die alles heeft voor rust, ontspanning en waterrecreatie. Is ondanks zijn lage prijs een meer dan complete camping. Zeer verzorgd en goed onderhouden. Vriendelijke ontvangst.

8 pers.

eurocampings.nl logo Gezellige, rustige, familiale camping, gelegen aan zee met zeezicht op de mosselbanken. Alle nodige services voor een aangename vakantie.

Aanbieders van campings
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren