Vilanova Park

6
Vacanceselect.com logo

De prachtige zwembaden van Camping Vilanova Park zijn heerlijk verfrissend na al die leuke eendaagse 'stedentripjes' die je hier in de buurt maakt. Barcelona, Sitges en Tarragona, kies maar uit!


Alles voor elkaarOp deze topcamping mis je het strand geen moment. Twee buitenzwembaden, een binnenzwembad en een Wellness. Spetteren en ontspannen. Bij en ín het zwembad volg je Zumba en Aquazumba lessen. fitness, tennis, midgetgolf, je komt deze vakantie wel aan je beweging. Nederlandse animatie, speeltuin, trampolines, een prima restaurant, minimarkt, bar en als extraatje gastvrije medewerkers… je hebt het hier echt voor elkaar! En tóch zin in strand? De bus stopt voor de camping. Elk half uur.

Gezellig naar SitgesMet de auto rijd je 's avonds zo naar het gezellige Sitges, maar ook de Ramblas van Vilanova i la Geltru is een aanrader. En Barcelona is natuurlijk een must! Met de trein ben je er binnen 40 minuten (kost nog geen tientje!) en die vertrekt iedere 10 minuten.

Pak het vliegtuigVind je de Costa Brava een beetje ver rijden vanuit Nederland? Denk dan eens aan vliegen: vanaf het vliegveld van Barcelona zit je met een huurauto in een half uur op de camping. Er zijn altijd genoeg goedkope tickets te vinden, buen viaje!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging vilanova park

De ligging van "vilanova park" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.