Park Playa Bara

6
Vacanceselect.com logo

De bruisende camping Park Playa Bara is een exotisch paradijsje aan de kust van Catalonië. De overdadige mediterrane aanplant met de weelderige bloemenpracht is een lust voor het oog, het lijkt wel een botanische tuin! Je loopt simpelweg onder de spoorlijn door naar het strand en je staat met je blote voeten in fijn wit stand. Wat ga je doen? Lekker luieren, een stukje zwemmen of toch een drankje in de beachbar? Voor een geslaagde vakantie aan de Spaanse Costa Dorada is Camping Park Playa Bara dé camping!

Waterpret en volop actieOp Camping Park Playa Bara vind je maar liefst twee grote zwembaden en een apart bad met glijbanen (voor kinderen vanaf 12 jaar). Deze grote glijbanen hebben een zeer grote aantrekkingskracht op kids. De fijne ligbedden nodigen ouders uit tot zonnebaden en relaxen. Ook in de spa is ontspanning gegarandeerd. Het animatieteam staat garant voor actie. Het amfitheater is daarvoor de centrale plek. En wat eet je vandaag? Eet op de camping en ontdek de Spaanse keuken. Probeer een typisch gerecht als paella of neem verse vis. Als je geen zin hebt om te koken, zijn de afhaalmaaltijden een uitkomst. En alweer sluit je een schitterende dag af in de disco en die is niet alleen voor tieners…

Beroemd Tarragona en verrassende vissersdorpjesCamping Park Playa Bara ligt op nog geen half uur van de beroemde stad Tarragona. Deze tweede grootste stad van Catalonië heeft een lange geschiedenis. Vanuit deze stad hebben de Romeinen meer dan 2000 jaar geleden het Iberisch schiereiland veroverd. Het goed bewaard gebleven amfitheater is een must see. Bezoek ook het Romeinse Aquaduct ( 27 meter hoog en 217 meter lang) dat een paar kilometer van Playa Bara ligt. Het vissersdorp Roc de Sant Gaieta, 5 minuten verderop is verrassend fotogeniek. En Barcelona staat waarschijnlijk ook op je to-do-lijstje? Lekker makkelijk: Playa Bara organiseert voor gasten busexcursies naar Barcelona en Montserrat en je kunt op de camping ook kaartjes kopen voor pret- en waterparken in de buurt. Alles wat jíj hoeft te doen, is genieten van je welverdiende vakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging park playa bara

De ligging van "park playa bara" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.