Playa Montroig

6
Vacanceselect.com logo

Camping Resort Playa Montroig ligt pal aan het strand en bedenk het, of deze camping heeft het! Of het nu één van de zwembaden met glijbanen is, de tennisbanen of toch liever het multisportterrein? Het is er allemaal en nog veel meer. Je kunt wel zeggen dat het een dorp op zich is, er zijn zelfs een dokterspost en een supermarkt. Eigenlijk hoef je de camping dan ook helemaal niet af, maar dat zou zonde zijn want ook de omgeving heeft veel te bieden, het gezellige Salou met zijn levendige boulevard bijvoorbeeld of het verder weg gelegen Barcelona met zijn Ramblas. Met de trein ben je er in ongeveer 2 uurtjes, dezelfde trein rijdt, zoals bij alle campings langs de kust, over de camping. Hoewel je natuurlijk wat geluid hoort, liggen de accommodaties ver genoeg bij de spoorbaan vandaan en levert het weinig problemen op; de spoorbaan is beveiligd met hoge hekken en via een tunneltje kom je bij het strand. Samengevat; een op en top familiecamping waar jong en oud zich absoluut vermaken!

WaterplezierRoetsj van de glijbanen af om met een plons in het verwarmde water te belanden. Vervolgens lekker uitgestrekt op je handdoekje op de ligweide, even werken aan een bruin tintje. Dorst gekregen? De bar grenst aan het zwembad. En als je genoeg hebt van het zwembad, dan wacht het strand op je. Hier kun je ook terecht voor het huren van bijvoorbeeld waterfietsen. Sportvisser? Haal je hart op in de Ebro Delta, waar je grote meervallen kunt vangen. Over vis gesproken, de Spaanse visgerechten zijn een aanrader, op de camping zijn 2 restaurants en op loopafstand vind je een bodega. En wat is een vakantie in Spanje zonder paella en tapas? Mét een glaasje wijn erbij natuurlijk.

Authentieke vissersdorpjes en steden met historieDe Spaanse Costa Dorada biedt een enorme schat aan authentieke steden en vissersdorpen, met stuk voor stuk een rijke historie. Bezoek tijdens je vakantie bijvoorbeeld Reus, dat bekend staat als het Rome van de provincie Tarragona. Het pretpark 'Port Aventura' bezorgt de kinderen gegarandeerd een geslaagd dagje uit. Wat verder weg maar zeker de moeite waard is Barcelona, je zult je ogen uitkijken en aan één dag niet genoeg hebben. Bewonder bijvoorbeeld de nog altijd in aanbouw zijnde Katherdraal Sagrada Familia. Wist je trouwens dat de beroemde kunstenaar Gaudi is geboren in Reus? Kortom genoeg te zien en te doen tijdens je vakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging playa montroig

De ligging van "playa montroig" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.