La Torre del Sol

6
Vacanceselect.com logo

Camping Torre del Sol ligt op een geweldig plekje direct aan zee. Als bonus heeft de camping 3 fantastische zwembaden; een eldorado voor waterratjes! Wat doe je op zo'n vakantiedag? Begin met een frisse duik in zee, bouw een zandkasteel , mijmer een beetje op je ligbed onder wuivende palmen en pakje je fiets voor een ritje naar het gezellige Cambrils. En 's avonds, zo'n typisch Spaanse lange lome avond? Zoek een leuk terras, bestel wat tapas en een wijntje. Proost: óp de vakantie!

Alles bij de handWaterpret! Op deze camping heb je het helemaal voor elkaar: een reuze jacuzzi voor 35 personen, een sauna, drie lagune zwembaden, waarvan één verwarmd plus een kinderbad . De lijst met faciliteiten is bijna eindeloos: een winkelcentrum met supermarkt, bioscoop- en theaterzaal, fitness, tennis, boogschieten, animatie…En met de lekkere restaurantjes op en rond de camping heb je hier alles bij de hand voor een topvakantie.

Duidelijke informatieWij proberen een zo eerlijk en goed mogelijk beeld van de campings te geven. Op de plattegrond kun je zien dat Camping Torre del Sol wordt doorsneden door een lokale beschut gelegen spoorlijn waar een paar keer per uur een trein voorbij komt. Onze gasten ervaren dit niet als storend.

Wijnroutes & Port Aventura en...Barcelona Camping Torre del Sol is een goede uitvalsbasis om de Costa Dorada te ontdekken. Je zit hier in Mont-Roig del Camp, net even onder Salou. Zeker doen: 's avonds naar Salou (vlakbij de haven) voor de spectaculaire laser- en lichtshow met fonteinen die 'dansen' op muziek. Gek op Spaanse wijn? Volg dan een van de vele wijnroutes langs de voortreffelijke wijnkelders. Hoogtepunt voor kinderen: attractiepark Port Aventura. Zin in een dagje cultuur? Barcelona móet je gezien hebben en ook Tarragona is een aanrader, met het amfitheater dat zo mooi aan zee ligt. Er valt hier nog zoveel te ontdekken (en de prijzen zijn net even lager dan aan de Costa Brava!).

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la torre del sol

De ligging van "la torre del sol" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.