Creixell Beach Resort

6
Vacanceselect.com logo

Op 150 meter van een van de mooiste en vredigste stranden aan de Costa Dorada ligt Camping Creixell klaar voor de belangrijkste weken van het jaar. De camping biedt alle faciliteiten voor een geslaagde vakantie van een waterparadijs tot een animatieteam dat staat te popelen. Deze locatie op een kwartier rijden van Tarragona in het zuiden en een uur van Barcelona in het noorden, maakt van Creixell de ideale camping om een strandvakantie te combineren met een tripje naar deze befaamde steden. Ben je er klaar voor?

Zon en waterVergeet je zonnebrandcrème niet in te pakken want je krijgt deze vakantie een overdosis zon en water. De zon schijnt hier gemiddeld zo'n 2500 uur per jaar dus je ligt waarschijnlijk ook aardig wat uurtjes per dag in de Middellandse Zee om af te koelen! Of in het zwembad van Creixell. De supersnelle waterglijbaan en de aquarobiclessen maken de waterpret compleet. En als je de calorieën van de lekkere hapjes uit het restaurant er af wilt trainen, gebruik dan het sportveld van je favoriete sport. En de kleintjes? Die beleven heel wat gezellige uurtjes met het enthousiaste animatieteam!

Costa DoradaNu je op nog geen 80 kilometer van Barcelona verblijft, ga je ongetwijfeld een dag naar deze geweldige 'stad van Gaudi'. Toch willen wij ook een lans breken voor Tarragona, de stad even ten zuiden van Creixell de Mar. Het meest imposante gebouw is ongetwijfeld de Catedral de Santa Maria de Tortosa. Ook als je er niks aan vind om kerken te bezoeken, zal je snel van mening veranderen als je hier binnen bent geweest. Romeinen, Germanen, Moren en christenen hebben allemaal hun stempel gedrukt op deze kathedraal, indrukwekkend! Na al die indrukken toe aan iets alledaags? Ga boodschappen doen in de gerenoveerde Mercat Central. Grote Iberico hammen, vissen en schelpdieren in alle soorten en maten, kraampjes met prachtig gerangschikte kleurige groenten en fruit en barretjes voor een snelle cortado of een vino. Haal informatie en bedenk vooraf wat je wilt zien of slenter gewoon wat rond. Let dan vooral op de streetart die je overal terug ziet op verlaten gebouwen, blinde muren en dichtgemetselde ramen. Echte kunstwerken! Dat wordt genieten aan de Costa Dorada...

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging creixell beach resort

De ligging van "creixell beach resort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.