Vendrell Platja

6
Vacanceselect.com logo

Op Camping Vendrell Platja is vervelen er niet bij! Tijdens uw vakantie komt u bijna tijd tekort op deze gezellige familiecamping. Natuurlijk staat zwemmen met stip op één bij de meeste gezinnen. Lekker plonsen in de zwembaden en vervolgens opdrogen op de ligbedden op het zonneterras eromheen! Maar minstens zo leuk is een duik in de Middellandse Zee. De camping ligt namelijk direct aan de goudgele stranden van de Costa Dorada

De camping ligt dicht bij het gezellige centrum van Calafell, waar u in zo'n tien minuten naartoe loopt. Of huur op de camping een fiets en ontdek de vissersdorpjes langs de kust. Vergeet alleen niet om te kijken hoe laat het activiteitenprogramma start, want daar lopen de kinderen vast ook warm voor! Voor uw boodschappen kunt u trouwens gewoon op de camping terecht, waar u tevens in het restaurant kunt genieten van paella of andere lokale specialiteiten. Wacht niet langer en boek nu uw vakantie onder de Spaanse zon bij Vacanceselect!

De voorzieningen van Camping Vendrell Platja Behalve lekker zwemmen in één van de twee zwembaden kunt u hier gebruik maken van
· Jeu de boules
· Beachvolleybal
· Fietsverhuur

De kinderen zullen het animatieteam snel ontdekken en ook zij zullen zich geen moment vervelen. Op het schitterende brede zandstrand (50 m lopen) zijn allerlei watersporten aanwezig.

Uw verblijf op Camping Vendrell Platja Op deze camping kunt u kiezen voor een bungalow of stacaravan. Uw comfortabele bungalow of stacaravan beschikt o.a. over 2 slaapkamers en een terras met tuinmeubilair. Tevens heeft u de beschikking over een satelliet-tv en airconditioning.

De omgevingDit heerlijke vakantieoord aan de Costa Dorada heeft u veel te bieden. Het middeleeuwse kasteel biedt u vanaf de heuvel een fraai uitzicht over het stadscentrum. Er is ruim 5 km fijn zandstrand, waar u heerlijk kunt zonnebaden. In het winkelcentrum en op de markt kunt u terecht voor uw inkopen. Maar Calafell biedt ook een scala aan sportieve activiteiten: golf, tennis, basketbal en onderwatersporten zijn er maar enkele voorbeelden van. En uiteraard heeft deze vissersplaats een ruim aanbod van vers gevangen vis. En wilt u echt genieten van de plaatselijke kookkunst? Vraagt u dan een naar de locale specialiteit "fideuà"!

Boek nu Camping Vendrell Platja: volop strandplezier aan de Spaanse Costa Dorada! Een ideale camping voor het hele gezin!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging vendrell platja

De ligging van "vendrell platja" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.