Platja Cambrils

6
Vacanceselect.com logo

Camping Playa Cambrils is de best gelegen camping tussen Cambrils en Salou op 200 meter van het strand van de Costa Dorado. Deze familiecamping beschikt over alle faciliteiten die je in je vakantie wenst. Een zwembad voor de serieuze baantjestrekkers en een kinderbad voor kleine zwemmers, sportvelden en animatie voor groot en klein. Op de camping en op het strand zijn eettentjes of je fietst langs het water naar Salou. Die fiets huur je op de camping, lekker makkelijk!

Zwemmen, sporten en spelenIn het zwembad bruist het van de activiteit. Het vrolijke animatieteam organiseert sportspelletjes in het zwembad of maakt kinderen blij met groot opblaasspeelgoed in het water. Houd je van voetbal, tennis, basketbal, padel, jeu de boules of tafeltennis? Dan bof je want dat kan allemaal op Camping Playa Cambrils! En aan het strand haal je je hart op met surfen, duiken, kajakken, waterfietsen en varen op alle manieren. Intussen leven de kleine gasten zich uit in de speeltuin, op het springkussen of laten hun artistieke talent zien in de Gaudi zaal. Iedereen blij...

De omgeving rond Camping Playa CambrilsHet ontbijt met verse broodjes is een goed moment om te bedenken wat je die dag gaat doen. Ondanks dat er op de camping en het strand voldoende te beleven valt, is het leuk om er eens op uit te trekken. Tarragona is een prachtige stad, hier ben je wel een dag mee zoet. Op zondagochtend kun je de bus nemen naar Bonnevista om een kijkje te nemen op de zigeunermarkt, misschien slaag je hier wel voor een souvenir. En wil je scoren bij de kinderen? Ga dan naar Port Aventura World in Salou. Een combinatie van een water- en pretpark met Sesamstraatfiguren voor kleine kinderen en voor oudere kinderen de meest enge rollercoasters. Wie van de ouders durft in te stappen? Verheug je maar vast op een avontuurlijke vakantie op Camping Playa Cambrils!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging platja cambrils

De ligging van "platja cambrils" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.