Orangeraie

6
Vacanceselect.com logo

Wauw, wat een weelde aan groen, palmbomen en fleurige bloemen! Op Camping Orangeraie, aan de Spaanse costa, kampeer je gewoon letterlijk in een hele grote tuin en de uit stenen opgebouwde muurtjes maken samen met het speels aangelegde zwembad het plaatje compleet. Lekker naar Spanje dit jaar! 


Tot rust komen aan de kust van SpanjeAls je op Camping Orangeraie niet tot rust komt, dan weten wij het ook niet meer. Door de weelderige natuur op de camping waan je je in een grote botanische tuin. Het zwembad doet tropisch aan met de palmbomen, fleurige bloempartijen en rieten parasols. En deze sfeer komt over de hele camping terug! Dat wordt cocktails drinken bij de bar en smullen van paella bij het restaurant. 's Avonds worden er regelmatig leuke thema-avonden georganiseerd, zorg dat je er op tijd bij bent zodat je een goed plekje bemachtigt!

De omgeving van Camping OrangeraieDeze fleurige camping ligt aan de Costa del Azahar in het mooie Spanje. En als je aan de costa zit dan is er natuurlijk altijd een strand in de buurt, zoals in Benicarlo en Peniscola. In Peniscola combineer je een dagje strand gemakkelijk met een beetje cultuur. Het historische stadje huisvest vele authentieke gebouwen en een burcht uit de 14e eeuw, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op het strand, de haven en de oude stad. De smaak van cultuur te pakken? Meer het binnenland in liggen Sant Mateu en Morella. Beide steden hebben een rijke geschiedenis en zijn een bezoek dubbel en dwars waard!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging orangeraie

De ligging van "orangeraie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.