Ametlla

6
Vacanceselect.com logo

De gezellige familiecamping Camping Ametlla ligt direct aan zee aan de prachtige Costa Dorada. Verschillende kleine baaitjes met kiezelstranden en helder blauw water in een beschermd natuurgebied bieden je de vakantie waar je al maanden van droomt. 


Faciliteiten op Camping AmetllaEr is een bruisend activiteiten-, animatie- en entertainmentprogramma. Zo kun met je kinderen meedoen aan:
· Minidisco
· Sporttoernooien
· Talentenshows

Of duik eens in de onderwaterwereld; er is hier een Padi duikschool voor professioneel duiken en voor duikcursussen.

De omgeving van Camping AmetllaDeze heerlijke camping aan de Costa Dorada in de provincie Taragona in het zuiden van Catalunya heeft je veel te bieden. Loop eens langs de haven. Uiteraard heeft deze vissersplaats een ruim aanbod aan vers gevangen vis. Wil je echt genieten van de plaatselijke kookkunst? Vraag dan naar de lokale specialiteit 'fideuà'. In de nabijheid is de Elbro delta een must voor de natuurliefhebber! Bovendien ligt het treinstation ligt niet ver van de camping en biedt je de mogelijkheid om leuke excursies te maken Tarragona.

Camping Ametlla biedt je een uitstekende vakantie aan de Spaanse Costa Dorada!'s Avonds op je terras heerlijk nagenieten van weer een relaxte vakantiedag, wie wil dat nou niet? Boek daarom nu je vakantie naar Spanje!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging ametlla

De ligging van "ametlla" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.