Playa Tropicana

6
Vacanceselect.com logo

Op camping Playa Tropicana komt je in tropische sferen en wordt je vakantie nog meer speciaal!

Onbekende stranden die wachten om ondekt te worden. Het vlak aflopend strand is hier dan ook ideaal voor kinderen. Bovendien heeft camping Playa Tropicana veel voorzieningen voor het hele gezin die de vakantie compleet maken. In dit vooral door Spaanse en Franse gasten ontdekte tropische paradijsje is je vakantie zeker exotisch!

Camping vrijwel direct aan het strand Steek de weg over die net voor de camping langs loopt en je bent al direct aan het strand. Vele watersporten zijn direct voor de camping mogelijk. Ook op de camping zijn vele activiteiten en voorzieningen. De TV ruimte met geregeld voorstellingen en de games room zijn populair. De ruime keuze maakt je vakantie hier compleet.Voor een actieve doe vakantie ben je hier dan ook op het juiste adres. Door net dat stukje verder te rijden ben je hier in een tropische sfeer. Alleen al door de schitterende weelderige plantengroei op deze verzorgde camping..

Altijd lekker zwemmen Op camping Playa Tropicana wordt het zwembad en het kinderzwembad omringd door exotische palmen en je hebt vanaf hier een onvergelijkbaar mooi uitzicht. In het vroege voorseizoen en naseizoen is het overdekte zwembad daadwerkelijk overdekt. Ook de Jacuzzi nodigt je uit.

Lekker eten gegarandeerd De grote supermarkt heeft een groot aanbod inclusief vers groente, vlees, brood, wijn en cava. In het restaurant vind je naast internationale gerechten ook Valenciaanse specialiteiten zoals paellas met afhaalmogelijkheid. Na het eten is het heerlijk om de avond af te sluiten met een tropische coctail op het grote terras!

Provincia de Castellon Deze minder bekende streek, net ten zuiden van de Costa Dorada is een interessante optie indien je van de gebaande paden af wilt. Zo biedt Castellón de la Planadiverse Kunst musea, zoals het museum van Moderne Kunst. In Peñiscola klim je helemaal tot het kasteel. Goed eten doe je aan de gehele kust, zoals in Vinarós of Benicarló. Vele dorpjes zoals Morella en Villafamés en de Romeinse ruines van Sagunto zijn een bezoek meer dan waard.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging playa tropicana

De ligging van "playa tropicana" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.