Pola Giverola Resort

6
Vacanceselect.com logo

Pola Giverola Resort is echt een verrassing aan de Costa Brava! Prachtig tussen de bergen en direct aan zee gelegen en er is hier werkelijk van alles te beleven. Of u nu sportief wilt zijn of juist lekker wilt ontspannen; aan u de keus. Gaat u bijvoorbeeld minigolfen met uw gezin! Op korte afstand van het levendige Tossa de Mar - elk half uur gaat er ook een boot naar Tossa - geniet u hier van een unieke bestemming aan zee met eigen strand, zwembaden en vele voorzieningen, waaronder wellness. Met een kabelbaantje bereikt u het strand en de meeste voorzieningen in slechts enkele minuten. U kunt heerlijk aan het strand eten in het buffetrestaurant. De geschakelde bungalows liggen verspreid over het terrasvormige park en de meesten hebben uitzicht over zee of het park. 


De voorzieningen van Pola Giverola Resort Het groots opgezette vakantiepark biedt vermaak voor de hele familie;

- Glijbaan, binnen- en supergroot buitenzwembad en kinderbad
- Zonneweide met ligstoelen en parasols
- 2 restaurants, bar en terras

Ook kunt u actief genieten;

- Boogschieten, minigolf, voetbal en tennis (11 banen!)
- Waterfietsen en kanoverhuur
- Animatieteam

U vindt hier alles voor een heerlijke actieve vakantie in Spanje!

OmgevingHet park is centraal aan de Costa Brava gelegen, op korte afstand van Tossa de Mar. In het pittoreske centrum vindt u gezellige restaurants, barretjes en winkels. Bezoekt u ook eens cultuurstad Barcelona om een dagje heerlijk te shoppen of de kunstwerken van Gaudi te bekijken. Pola Giverola Resort: voor een heerlijke vakantie aan de Costa Brava!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging pola giverola resort

De ligging van "pola giverola resort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.