Cala Llevadó

6
Vacanceselect.com logo

Zoek je een bijzondere plek met fraaie uitzichten op baaitjes, rotsen, strand en zee, dan ben je op Camping Cala Llevadó op de juiste plaats. De camping ligt bij de sfeervolle badplaats Tossa de Mar verscholen in de heuvels. Bij de ingang ligt een mooie botanische tuin en reuk je de geurige loof- en naaldbomen. Bij de bijzonder gastvrije ontvangst voel je al dat je hier als gast een relaxte vakantie krijgt. Het personeel is professioneel en staat 24 uur voor je klaar. Aan de camping grenzen drie adembenemende baaien met verschillende intieme strandjes, waaronder één voor naturisten. Vanzelfsprekend is het hier een eldorado voor watersporters!


Camping met charmeJe verblijft hier op viersterren niveau en je zal de charme van de camping aan idyllische baaien zeer zeker waarderen. Een mooi openluchtzwembad met apart kinderbad biedt de nodige verkoeling. Probeer eens een nieuwe watersport uit bij het watersportcentrum. Snorkelen of duiken in het glasheldere water van één van de baaien of scheer met een surfplank of jetski over de golfen. Terwijl je kinderen gezellig meedoen met het (soms zelfs educatieve) animatieprogramma, lounge jij op het terras van het restaurant. Met als bonus een geweldig uitzicht. Geen zin om te koken? Geen punt, laat je verwennen in het restaurant. Eet je liever in alle rust op je eigen terras? Neem dan een afhaalmaaltijd mee!

Cala Llevadó: een parel aan de Costa Brava!Uitgaan kan in het naastgelegen Tossa de Mar. De oude binnenstad met daarop de resten van de burcht en het formidabele uitzicht op het strand en de zee; heel sfeervol! In het authentieke centrum van Tossa met de kronkelende steegjes voel je de vervlogen tijden weer herleven. Op een uurtje rijden ligt Girona, minder bekend dan Barcelona maar echt de moeite waard om te bekijken én fotograferen! Gekleurde huizen die over de Rio Onyar hangen, de Joodse wijken en de oude stadsmuren. Doen!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging cala llevadó

De ligging van "cala llevadó" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.