Valldaro

6
Vacanceselect.com logo

Camping Valldaro is een vakantieresort dat bestaat uit een camping en bungalows en biedt vrijwel alle denkbare faciliteiten voor een topvakantie! Het strand ligt op slechts 20 minuten lopen, waar u naast zonnebaden ook diverse watersporten kunt beoefenen of gewoon lekker kunt genieten op een terrasje. Op de camping vindt u ook nog eens 2 zwembaden, vele sport- en ontspanningsfaciliteiten en diverse bars en restaurants! Kom het beleven en boek bij Vacanceselect! 


De voorzieningen van Camping Valldaro Deze camping telt tal van voorzieningen voor het hele gezin:
· 2 zwembaden
· Bars en restaurants
· Vele sport- en ontspanningsfaciliteiten

En speciaal voor de kinderen:
· Apart kinderbad
· Minigolf en speeltuin
· Animatieprogramma in het hoogseizoen

Bovendien zijn er 2 supermarkten op de camping en is er wifi internet beschikbaar.

OmgevingVanaf de camping zijn het strand en het centrum van Platja d'Aro goed bereikbaar, slechts ca. 20 minuten lopen!Maar laat u zich ook verleiden om de rest van de kust, zowel in noordelijke als in zuidelijke richting, te ontdekken want hier is de Costa Brava op zijn mooist. Zo zijn de stadjes Tossa de Mar en Llafranc zeker een bezoek waard. Maar vergeet ook Girona en wellicht Barcelona niet bij het plannen van een uitstapje. U hoeft niet verder te zoeken; vier samen met uw gezin vakantie op Camping Valldaro!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging valldaro

De ligging van "valldaro" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.