Castell d'Aro

6
Vacanceselect.com logo

Camping Castell d'Aro in Platja D'Aro is een prachtige familiecamping voor een onvergetelijke vakantie.  De camping is een ideale uitvalsbasis om de Costa Bravate ontdekken en ligt een paar minuten van zee. 

 

Tijdens het hoogseizoen kunnen jong en oud afkoelen in het zwembad. Er is zowel een peuterbad voor de kleintjes als een groot zwembad. Op de camping kan je genieten van een gevarieerd menu met lokale gerechten die worden aangeboden in het restaurant en de bar. Je hoeft camping Castell d'Aro niet te verlaten want voor dagelijkse boodschappen kun je terecht in de winkel die zich op de camping bevindt. 

 

Sportliefhebbers zullen zeker aan hun trekken komen met activiteiten zoals jeu de boules, voetbal, basketbal of tafeltennis. Camping Castell d'Aro ligt tegen het vroegere vissersplaatsje Platja d'Aro aan.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging castell d'aro

De ligging van "castell d'aro" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.