Playa Brava

6
Vacanceselect.com logo

Slechts op drie kwartier van de Franse grens ligt Camping Playa Brava, direct aan het prachtige zandstrand van Pals in een ruime baai met de Medes eilanden die tot Estartit loopt. De camping is uitermate geschikt voor families met kleine kinderen mede door de rustige ligging aan de rand van Playa de Pals en grenzend aan het natuurgebied Baix Ter. Een mooi zwembad met ruime zonneweide biedt veel zwemplezier. Vanaf het terras bij het restaurant en de bar heb je een goed uitzicht op het zwembad. In het hoogseizoen worden er sportactiviteiten en toernooien georganiseerd, waaronder voetbal, tennis en strandvolleybal. Ook worden er dan geregeld muziek en discoavonden bij het restaurant georganiseerd. Geniet van de mediterrane Costa Brava vlak over de grens in Spanje! 


Allerlei activiteiten
Naast de activiteiten op de camping kan er heerlijk gewandeld worden langs het lange zandstrand. Iets naar het zuiden wordt de kustlijn grilliger en wordt snorkelen een spannend avontuur. Ook zijn hier diverse kleinere baaien als Aiguablava en Sa Riera. Vanuit het sportcentrum op het strand zijn er diverse watersporten te ondernemen.

Heerlijk eten met een goed wijn
Het ene dorpje is nog mooier dan het andere. Pals en Begur zijn een bezoek meer dan waard en de marktjes zijn erg gezellig. Zoek je lekker wijn of lokale producten, dan kom je hier rijdend door de omgeving diverse locaties voor tegen. Wil je een dag weg dan zijn de grote plaatsen Girona en Barcelona zeer zeker een bezoek waard.

Bezienswaardigheden in de omgeving
De streek rondom Pals heeft veel te bieden. Een bezoekje aan het dolfinarium en waterpark Marineland, een boottochtje langs de kust en naar de Medes eilanden of het heuvelachtige achterland bezoeken? Girona en Barcelona zijn steden voor een dag bezoek en zeker de moeite waard om te bezoeken. Cadaqués is een pittoresk plaatsje met witte gebouwen, een prachtige baai en de Santa Maria kerk. Genoeg te beleven op en rondom de camping Playa Brava!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging playa brava

De ligging van "playa brava" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.