Neptuno

6
Vacanceselect.com logo

Camping Neptuno is een fijne niet al te grote familiecamping aan de Costa Brava waar je direct het Spaanse vakantiegevoel krijgt. Ruisende pijnbomen, lekker zwembad, leuke speelplekken voor kinderen en een lommerrijk terras voor een cortado of Catalaans wijntje, kortom een relaxt sfeertje. En dan ligt Neptuno slechts 1,5 km van Platja de Pals, een lang goudgeel strand langs beschermde duinen met uitzicht op de Medes eilanden. Eropuit? Niet ver van de camping ligt het charmante historische Pals en een dag naar Barcelona is ook een aantrekkelijke mogelijkheid. Waar wacht je op? Op naar de Costa Brava!

Zwemmen en spelenHet zonnige klimaat hier aan de Costa Brava vraagt om afkoeling in het water. Dat is goed geregeld op Camping Neptuno. Een verfrissende duik en baantjes trekken in het zwembad, onder de straal van de fontein in het kinderbad, roetsjen van de waterglijbaan en bubbelen in de jacuzzi, allemaal heerlijk op een warme zomerdag. En als afwisseling op je (huur)fiets naar het strand. Luieren in de zon, zandkastelen bouwen, zwemmen in de golven, duiken, windsurfen of kanoën, het kan allemaal. Spelen? Dat kan volop! Een gezellige miniclub, speeltuin, trampolines, een kabelbaan of een potje voetbal, op Neptune kom je wel aan je trekken. En daarna…lekker slapen in je stacaravan mét airconditioning!

Pals, de Medes eilanden of Barcelona?Als je meer wilt zien van de Costa Brava, dan zit je goed op Camping Neptuno! Nog geen 10 minuten verderop ligt het authentieke plaatsje Pals. Als je door het oude centrum slentert, waan je je in een andere tijd. Smalle straatjes met keien, oude gevels, bogen, winkeltjes, galeries en bloemen, Pals is een sfeervol dorp. Tip: eet Arròs de Pals a la cassolo. Pals teelt al eeuwen lang rijst, vandaar. Trouwens ook leuk om eens door de rijstvelden in de omgeving te fietsen. Of je neemt het toeristentreintje, een rit met geweldige uitzichten en de Montgri als decor. Andere aanrader in de buurt is een tochtje met een glasbodemboot naar de Medes eilanden…mooi! Bovendien rijd je in minder dan een uur naar Gerona en Figueres en in anderhalf uur naar Barcelona, dat wordt nog moeilijk kiezen!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging neptuno

De ligging van "neptuno" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.