Interpals

6
Vacanceselect.com logo

Camping Interpals In het populaire Costa Brava, nabij de mooie stad Platja del Pals, ligt familiecamping Interpals. De camping ligt middenin een dennenbos en ca. 500 meter van het strand. Camping Interpals is een kindvriendelijke camping met diverse sportieve activiteiten zoals tennis, voetbal en volleybal, maar ook entertainment voor het hele gezin! De camping heeft een prachtig zwembad, een bubbelbad en kinderbad. Waar wacht u nog op, boek deze heerlijke vakantie bij Vacanceselect.nl!

De voorzieningen van Camping Interpals Bij Camping Interpals kunt u o.a. de volgende voorzieningen treffen:
· Restaurant/Pizzeria
· Fietsverhuur
· Jogging/sport parcours

De kinderen kunnen de volgende voorzieningen treffen:
· Mini-/ en juniorclub
· Multisportterrein en speeltuin
· T.V. ruimte

Voor uw dagelijks boodschappen kunt u bij de minimarkt terecht.

OmgevingCamping Interpals ligt middenin een dennenbos, direct aan het strand, op ca. 5km van het centrum van Pals. Pals is een sfeervol stadje met een prachtige gerestaureerd centrum. Hier vindt u diverse leuke winkeltjes, knusse terrasjes en restaurants. Breng een bezoek aan het schitterende oude centrum van Girona. Slenter door de eeuwige ouwe weggetjes en geniet van een heerlijke lunch in een van de vele tapas bars. Proef de Fideuà…een typisch Catalaanse gerecht uit Girona! Buen provecho! Eet smakelijk!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging interpals

De ligging van "interpals" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.