Kings

6
Vacanceselect.com logo

Vanaf Camping Kings loop je in een paar minuten naar het kleine gezellige Middellandse Zee strand in de beschutte baai van la Fosca. Speciaal voor gezinnen met kleine kinderen is dit overzichtelijke beschutte strand aan te raden omdat het zandstrand geleidelijk afloopt. Ook op de camping halen alle gezinsleden hun hart op. Of dat nou is in de waterspeeltuin, op de bowlingsbaan of in de disco. Voor een geslaagde vakantie aan de Costa Brava, is Camping Kings een goed idee!

Faciliteiten op Camping KingsOp van die warme zonovergoten zomerdagen aan de Costa Brava is de verfrissing van het zwembad zeer welkom. Even lekker een paar baantjes trekken, naar het eilandje met de jacuzzi zwemmen en daar ontspannen bubbelen of úren spetteren in de waterspeeltuin. Vakantievriendjes vind je in de miniclub en de speeltuin en wat dacht je van een bowlingcompetitie met je hele gezin? Naast de camping vind je een klimpark tussen de bomen met parcoursen op alle niveaus, voor aapjes van 3 jaar tot dare devils die van een pittige uitdaging houden. Tussendoor puf je even uit met een koel drankje bij het barretje met uitzicht over de baai. 's Avonds moe en rozig van het strand en geen puf meer om te koken? Laat je dan verwennen in het campingrestaurant. En dan fijn slapen met het getjilp van de krekels op de achtergrond…

Omgeving van Camping KingsZin om de Costa Brava te verkennen? Begin bij de stad Gerona. Maak de mooiste foto's van de kleurige overhangende huizen langs de rivier de Onyar en de bruggen die de oevers verbinden. Raak onder de indruk van de één na grootste kathedraal ter wereld. Dwaal over de marktjes, door het historische centrum met de mooie kleine straatjes en beklim alle trappen (doe goede schoenen aan). Snuffel in de bijzondere winkeltjes en eet de heerlijkste Catalaanse tapas op een van de terrassen op de pleintjes. Kunstminnaar? Sla dan het surrealistische Dalí museum in Figueres niet over. Imponerend! Een 'must' is het middeleeuwse stadje Pals, een half uur van Camping Kings, alsof de tijd heeft stilgestaan...De grillige kust, de vissersdorpjes, de zandstranden in verborgen baaitjes, de blauwe Middellandse Zee, laat je charmeren door de Costa Brava!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging kings

De ligging van "kings" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.