Internacional Palamós

6
Vacanceselect.com logo

Camping Internacional Palamós ligt verscholen tussen het groen. De camping is overzichtelijk en ideaal voor ondernemende gezinnen. Uw rust is op de Spaanse camping Internacional Palamós gewaarborgd. Door de ideale ligging aan de Costa Brava kunt u hier genieten van de charmes en de aantrekkingskracht van Spanje: een geheel andere wereld! En natuurlijk kunt u hier aan de rand van het zwembad profiteren van de bijna altijd aanwezige zon! Camping Internacional Palamós ligt in het centrum van de Costa Brava. Vanuit hier kunt u een bezoek brengen aan onder meer de ruïnes van Empùries, de middeleeuwse gebouwen van Pals en natuurlijk slaat u het beroemde Dali-museum niet over. Het museum is geheel gewijd aan de beroemde en excentrieke schilder Dali. De camping ligt op een afstand van slechts 200 meter van het witte zandstrand. Het dorp Palamós ligt op ongeveer 3 kilometer van de camping. Hier kunt u volop genieten van een rustige en ontspannen vakantie onder de warme mediterrane zon. De camping heeft een aantrekkelijk zwembad met peuterbad, een speeltuintje en een kinderclub. In de omgeving kunt u allerlei watersporten beoefenen, waaronder zeilen en duiken. Wacht niet langer en boek uw vakantie in uw comfortabele stacaravan op Camping Internacional Palamós . U zult er geen spijt van hebben!

De voorzieningen van Camping Internacional Palamós De camping heeft een aantal basis voorzieningen voor het hele gezin.
. Ruim zwembad met peuterbad
. Bar en eenvoudig restaurant
. Winkeltje en enkele speeltoestellen
. Beperkte (kinder) animatie

Deze intieme gezinscamping is goed onderhouden.

Uw verblijf op Camping Internacional Palamós U verblijft in een comfortabele stacaravan voor maximaal 5 personen. Deze staan bij elkaar onder de naaldbomen, waardoor er voldoende schaduw is. Uw stacaravan bestaat uit 2 slaapkamers, een ingerichte badkamer en een woon/eetkamer met keukenhoek. U heeft uiteraard een terras.

Camping Internacional Palamós bij het Spaanse Palamos is een echte familie bestemming en staat voor rust en fraaie natuur! Geniet van de mooie stranden van Palamós en ontdek de mooie plaatsen en baaien aan de Costa Brava onder de Spaanse zon.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging internacional palamós

De ligging van "internacional palamós" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.