Resort Els Pins

6
Vacanceselect.com logo

Camping Resort Els Pins ligt 50 meter van het prachtige zachte zandstrand op een rustige plek in een zone met meerdere campings. Met het centrum van Malgrat de Mar even verderop en de beroemde badplaatsen Blanes en Lloret de Mar vlakbij. Een groot zwembad met apart kinderbad en spetterende waterglijbanen. Voor je verkenningstocht langs de kust staan huurfietsen klaar en Girona en Barcelona wachten op je bezoek…Camping Resort Els Pins is een super stekkie aan de Costa Brava voor jonge gezinnen maar ook voor zeil-, surf- en strandfans!

Genoeg te doenZon en water? Een gouden combinatie! Het strand, het grote zwembad, het kinderbad en de waterglijbanen…water en zon in overvloed! Ook knutselaars komen aan hun trekken, namelijk in de miniclub. En sportievelingen kunnen hun energie hier zeker kwijt. Voetbal, basketbal, een padelveld, zeilen en windsurfen. Kies maar uit!

Malgrat de Mar, Girona en BarcelonaEven iets anders dan strand? In Malgrat de Mar is genoeg te doen. Ga met kleine kinderen naar de gratis speeltuin Parc Francesc Macia. Grappig, want alle voorwerpen zijn hier uitvergroot: potloden, een schoen, pudding etc. Aan het eind van de dag: een wandelingetje door het Parc del Castell met een wijds uitzicht. En een succesuitje? Marinaland Catalunya! Dolfijnenshow, waterspeeltuin en héle lange hoge en spannende waterglijbanen. Zin in een stad? Girona met gekleurde huizen langs het water en de oude binnenstad is een beauty. En natuurlijk plan je een dag in voor Barcelona, een uur rijden en je bent in de stad van Gaudi. Vakantie op Camping Els Pins? Leuk vooruitzicht!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging resort els pins

De ligging van "resort els pins" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.