Tucan

6
Vacanceselect.com logo

Camping Tucan is een vriendelijke niet al te grote camping op 600 meter van het strand. Zoek je de drukte graag op maar vind je het prettig om op de camping wat rust te vinden, dan ben je hier op het juiste adres! 's Avonds swingen op de beste feestjes en meezingen met de nieuwste zomerhits. Met het afwisselende programma voelen alle leeftijden zich op Camping Tucan thuis. En natuurlijk schijnt elke dag de zon in het temperamentvolle Spanje!


In volle vaart Met maximum snelheid van de glijbaan of dobberen in het water tijdens de hete uurtjes? Het is hier volop genieten! Bubbel in de jacuzzi terwijl je kinderen in het verwarmde kinderbad plonsen, spetteren en spelen. Gun jezelf de tijd om even helemaal te onthaasten en koel af met een koude cerveza aan de bar. Voor de boodschappen hoef je de camping niet af. De supermarkt is goed bevoorraad maar een maaltijd afhalen kan natuurlijk ook! Smul op je eigen terras van de beste Spaanse gerechten!

Lloret de Mar, Blanes en BarcelonaLloret de Mar staat bekend om haar spetterende nachtleven en lange boulevard met leuke eettentjes. Ook voor een oer-Hollandse hap kun je hier terecht. Blanes ligt niet ver van de camping. Bewonder de unieke flora in de botanische tuin (let op de doorkijkjes) en neem een kijkje bij de indrukwekkende rots van Blanes! Op zoek naar een mooi rustig baaitje? De mooiste vind je tussen Tossa de Mar en Sant Feliu. Pak je picknickmand in en relax! Natuurlijk staat Barcelona verplicht op het programma! Aanschouw Gaudí's meesterwerk de Sagrada familia en probeer patatas bravas in een échte tapasbar. Buenas vacaciones!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging tucan

De ligging van "tucan" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.