Santa Elena Ciutat

6
Vacanceselect.com logo

Camping Santa Elena Ciutat ligt in Lloret de Mar, een van de bekendste toeristische plaatsen aan de Costa Brava en slechts een paar minuten van het strand. Een camping in een mediterrane omgeving met schaduwplekken, een verfrissend zwembad, vakantiegezelligheid en de bekende stranden om de hoek. Welk strand kies je vandaag? Keuze genoeg! Lloret de Mar is er bekend om, verschillende baaien met zandstranden en pijnboombossen die doorlopen tot het strand. Wat wil je nog meer? Een dag naar Gerona of Barcelona? Pak de auto en bewonder deze wereldberoemde steden. Ontdek de Costa Brava vanuit Lloret de Mar en laat je verrassen!

Zwemmen, sporten of dansenRustig baantjes trekken, aquarobics, een beginnerscursus diepzeeduiken, zonnen of juist in de schaduw een boek lezen…het zwembad is hiervoor de aangewezen plek. Maar er valt meer te beleven op de camping. Op het grote sportterrein en in de miniclub is het animatieteam van Santa Elena Ciutat in de weer om grote en kleine gasten te amuseren en uit te dagen tot sportieve prestaties. En wat dacht je van sporten op het strand? Kajakken op zee, parasailing of duiken, leef je uit. En 's avonds gaat de muziek aan, op de camping en in Lloret de Mar…swingen en feesten met de hele familie!

Costa BravaOp Santa Elena Ciutat en in Lloret de Mar is voldoende te doen maar als je het leuk vindt om meer te zien, zit je op de goede plek. De camping ligt vlakbij Tossa de Mar met het historische stadscentrum verborgen achter de stadsmuur. Slenter door de smalle steegjes en rust daarna uit op een van de terrasjes, mooie gelegenheid om de lokale tapas te proeven. Landinwaarts ligt de stad Gerona. Haal een gratis stadwandeling bij de toeristeninformatie, zo zie je alle bezienswaardigheden die op loopafstand van elkaar liggen. De Kathedraal met een prachtig uitzicht op de stad, de goed bewaarde joodse wijk El Call, de stadsmuren, de gekleurde huizen aan de Onyar en de gezellige terrassen op de Plaza de la Independencia waar je kunt bijkomen met een koel drankje. Iets verder, ongeveer een uur rijden naar het noorden ligt Figueres met het Dali museum en een uur zuidwaarts vind je Barcelona met de Sagrada Familia van Gaudi. Wil je alles zien? Kom dan gewoon nog eens terug naar de Costa Brava!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging santa elena ciutat

De ligging van "santa elena ciutat" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.