Castell Montgri

6
Vacanceselect.com logo

Camping Castell Montgri 5* is perfect voor een leuke gezinsvakantie in een bruisende en zonovergoten badplaats aan de Costa Brava. De camping heeft uitstekende voorzieningen en is ideaal gelegen tussen de prachtige Rocamaura berg en het zachte strand van l'Estartit.

Voor wat afkoeling tijdens de warme dagen beschikt de camping over drie geweldige soorten zwembaden. Het grote panoramische zwembad heeft een ruim terras en de kinderen kunnen genieten van de glijbanen in het L'Ombra-zwembad. Het La Bassa zwembad heeft een iets meer ontspannende sfeer en een tropische uiterlijk, ideaal om heerlijk tot rust te komen. Wil je liever een dagje naar de zee? Stap dan in de gratis bus die je naar het strand van L'Estartit brengt.

Op de camping is zoveel te doen dat je elke minuut van de dag kunt vullen met spannende activiteiten. Geniet van tafeltennis, voetbal, boogschieten, jeu de boules, minigolf, tennis, basketbal en verschillende watersporten zoals waterpolo en aquarobics. De geanimeerde Kidsclub moedigt de jonge kampeerders aan om mee te doen aan creatieve workshops, toernooien, disco's en bezoekjes aan de kinderboerderij. Voor een gezellige avond kan je ook gewoon op de camping blijven. De camping komt in de avond namelijk helemaal tot leven met familie-entertainment waaronder liveshows, feesten, films op het grote scherm en livemuziek.

Ter plaatse zijn veel verschillende eetgelegenheden te vinden. Je kunt eten in het restaurant, de pizzeria of een maaltijd afhalen bij het afhaalrestaurant. Vergeet niet een ijsje te halen bij een van de ijssalons. Of breng een bezoekje aan de snackbar, bar en de kleine supermarkt.

Onze stacaravans met airconditioning zijn gelegen op ruime en schaduwrijke plekken, ideaal voor een comfortabel verblijf met veel privacy. De tentopties in glampingstijl zorgen voor een echte kampeerervaring.

In de buurt van Camping Castell Montgri

Op ongeveer een anderhalve kilometer lopen vind je de bruisende badplaats L'Estartit met tal van winkels, bars, restaurants, nachtclubs en een moderne haven. Op slechts een kwartier lopen van de camping ligt een heerlijk strand met fijn goudkleurig zand en verschillende watersporten.

Ontdek de beschermde natuurgebieden en een adembenemend flora en fauna tijdens een tochtje met een boot met glazen bodem naar de eilanden van Illes medes. Wat we absoluut ook aanraden is een dagje uit naar Marineland in Palafolls. Geniet hier van het waterpark, dolfijnencentrum en de kleine dierentuin. Ook is er een attractiepark op korte loopafstand van de camping gelegen. Het park heet Jocs en heeft verschillende kermisattracties.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging castell montgri

De ligging van "castell montgri" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.