Apartements Estartit Playa

6
Vacanceselect.com logo

Genieten van een welverdiende strand vakantie doe je in Estartit. Heerlijk vertoeven op het brede zandstrand, een verkoelende duik nemen en slenteren langs de waterlijn. Aan het einde van de dag biedt het met heldere kleuren gedecoreerd appartement een rustige omgeving om te relaxen en je voor te bereiden op de avond. Wandelend loop je zo naar restaurants en de winkels.

Een fijn zwembad
Bij ieder appartement gebouw is een eigen zwembad met zonneterras en een kindergedeelte.
Comfortabel appartement
Er zijn in deze rustige appartementen twee verschillende types, alle met airconditioning. Deze liggen in één van de drie gebouwen met elk 4 verdiepingen, waaruit deze residentie bestaat. De receptie is in het hoofdgebouw en een lift kan voor het gemak worden gebruikt. Elk appartement heeft een balkon, waardoor je ook buiten iets kan drinken en rustig van je vakantie kunt genieten.
Bij het strand en in een vakantie omgeving
Estartit heeft een verrassende natuurlijke schoonheid en geeft een positief vakantiegevoel. Omringd door heuvels en een verscheidenheid aan stranden met bovendien een fantastisch uitzicht op de Medes eilanden, slechts op 2 kilometer gelegen en leuk om met de boot te verkennen. Langs de kust en in het binnenland zijn er volop mooie dorpjes en steden te bezoeken.
For 'Omgeving' tab on website)
In de directe omgeving en leuke uitstapjes
Op korte afstand van:
- Pals 15 km
- Girona 43 km
- Cadaques (huis Salvador Dali) 67 km
- Barcelona 140 km

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging apartements estartit playa

De ligging van "apartements estartit playa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.