Castell Mar

6
Vacanceselect.com logo

Net over de grens van Frankrijk, midden in de baai van Rosas, ligt de middelgrote familiecamping Castell Mar. Je loopt zo via de speciale ingang van de camping het strand van Rubina op. Dit langzaam aflopende zandstrand is geschikt voor kleine kinderen en leuk om te weten; je hond is ook welkom op dit strand. Vogelspotters opgelet! Camping Castell Mar ligt in het natuurreservaat Aiguamolls de l'Empordà, een moerasgebied met ruim 300 verschillende vogelsoorten. De camping ligt tussen 2 leuke plaatsen: Empuriabrava met een heel grote jachthaven en Rosas met de vissershaven, elke dag een overdekte markt en talloze tapasbarretjes en terrasjes. Catalaans genieten!

Wat kan je verwachten op Camping Castell Mar?Een zwembad zonder franje, modern, lekker verfrissend en voor de kinderen een poedelbadje. Het zwembad ligt op een verhoging waardoor je vanaf je ligbedje de zee ziet liggen, leuk vooruitzicht toch? In de miniclub maak je snel vakantievriendjes waarmee je later afspreekt in de speeltuin of op het sportterrein voor een potje voetbal of volleybal en 's avonds lekker samen swingen in de minidisco. En als de magen beginnen te rammelen na zo'n intensieve dag, haal je een pizza of laat je je verwennen in het restaurant.

CataloniëVanuit Camping Castell Mar kun je (letterlijk) alle kanten op als je er een dag op uit wilt. Figueres met het Dali museum is een must. Dompel je een dag onder in de absurde wereld van deze markante kunstenaar. Liefhebber van de Griekse en Romeinse geschiedenis? Dan heb je geluk want een half uurtje naar het zuiden liggen de ruines van Empúries, fascinerend! Een andere aanrader is de route langs de kust richting Frankrijk. Schitterend die uitzichten. Fijne vakantie op Castell Mar!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging castell mar

De ligging van "castell mar" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.