Internacional de Calonge

6
Vacanceselect.com logo

Camping International de Calonge is een echte familiecamping voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Gelegen aan de Costa Brava geeft Camping International de Calonge direct toegang tot de op slechts 200 meter afstand gelegen zee. De fijnkorrelige zandstranden van de Costa Brava en de pittoreske inhammen zijn populair bij strandgasten. De camping biedt alle voorzieningen en diensten die je een onvergetelijke vakantie bezorgen. De camping is terrasvormig opgebouwd en ligt op een helling. Voor het gemak gaat er een gratis treintje over de camping. De camping vormt het ideale uitvalsbasis voor een tocht naar Barcelona, Girona, of Figueras, waar je het beroemde museum kunt bezoeken wat geheel gewijd is aan de grote schilder Dali. Bovendien zijn er talrijke mogelijkheden om te wandelen. Tussen Platja d'Aro en Palamos kun je genieten van de mooiste baaien in de omgeving. De camping is een waar paradijs voor kinderen, maar ook ouderen vervelen zich hier niet. Het complex omvat een prachtig zwemparadijs met twee zwembaden en een speciaal kinderbad. Op sportief gebied staan allerlei faciliteiten tot je beschikking, waaronder tennis, voetbal, volleybal en basketbal. Bovendien is er animatie voor kinderen en volwassenen, ook tijdens de avonduren. En natuurlijk is er een kinderclub, worden er sporttoernooien georganiseerd en gaan 's avonds de beentjes van de vloer. Voor een onvergetelijke vakantie met familie of vrienden ga je naar onze Spaanse Camping International de Calonge!

De voorzieningen van Camping International de Calonge De camping biedt tal van voorzieningen voor het hele gezin. Via een loopbrug en een lange trap is de camping verbonden met het mooie strand.
. Twee zwembaden en een kinderbad
. Bar en tennisbaan
. Restaurant en supermarkt

Aan de kinderen is ook gedacht. Zo vind je hier tevens:
. Twee speeltuintjes
. Diverse activiteiten en amusement in de avonduren

Deze gezellige gezinscamping is mooi onderhouden en lekker levendig.

Camping International de Calonge bij het Spaanse Calonge en Playa d'Aro staat voor gezelligheid, zon en genieten! In Playa d' Aro en Sant'Antoni de Calonge kun je heerlijk neerstrijken op een terrasje en struinen langs de winkeltjes. Op ongeveer anderhalf uur rijden bevindt zich de wereldstad Barcelona, wandel langs de Sagrada Familia, eet churro's in het Parc Guell en bezoek één van de huizen van Gaudi. Langs de kust vind je nog meer leuke, kleine dorpjes waar je 's middags of 's avonds heerlijk vis of tapas eet. Golfen kan op 4 km afstand en het waterpretpark Aquadiver bevindt zich op slechts 2 km van de camping!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging internacional de calonge

De ligging van "internacional de calonge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.