Bella Terra

6
Vacanceselect.com logo

Een groot vakantiedorp in een bekende toeristische omgeving maar ook omgeven door mooie baaien en authentieke dorpjes.

Er zijn van die campings waar je je niet hoeft te vervelen. Zoals dat het geval is bij Camping Bella Terra . Je vind er volop faciliteiten en uitgebreide animatie voor kinderen. Een stukje lopen en je treft een lang zandstrand en de gezellige toeristische plaats Blanes. Vroeger een vissersdorp, tegenwoordig vertier voor jong en oud.

Camping bij het strand De camping ligt direct aan het strand van S'Abanell enheeft ook twee mooie zwembaden die in een fraai aangelegde tuin liggen. Wat ga je doen? Fietsen of aquarobics of gewoon lekker luieren op een ligbedje? Ook op de camping is volop vermaak. Het animatieteam organiseert sport en spel. Regelmatig worden er shows opgevoerd.

Spaans entertainment Uitgaan kan aan de Spaanse kust volop. In Blanes is het weer altijd perfect en het uitgaansleven geweldig! Gezellig drankjes doen op een van de leuke terrassen, een dansje wagen in de kroeg of compleet uit je dak in de discotheken. Op het strand van Blanes kun je parasailen, een ervaring om nooit te vergeten. Heb je zin om te shoppen dan is het erg leuk om eens een kijkje te nemen op de markt in het oude gedeelte van Blanes.

Kust van Palamos naar Blanes U geniet een prachtig uitzicht over de baai van Blanes vanaf de berg Sant Joan. Hier liggen de ruïnes van een Romeins kasteel met wachttorens. Tussen Lloret en Blanes ligt een prachtige kust met duizelingwekkende kliffen, inhammen, baaien en prachtige botanische tuinen: Mar i Murtra, Pinya de rosa en de Jardin de Santa Clotilde. Een dagje in een baai vertoeven is zeer de moeite waard!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging bella terra

De ligging van "bella terra" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.